1. Cum configurez semnatura electronica in aplicatie

Pentru a configura integrarea cu SPV ANAF (Sistemul National de Facturare Electronică - RO e-Factura), accesati meniul e-Factura -> Configureaza Token si accesati butonul "Configureaza Token", ca in imaginea de mai jos:

  • Daca tokenul nu este recunoscut de browser, verificati ca ati instalat driverele si/sau aplicatiile sugerate de providerul semnaturii electronice.

  • Odata configurat tokenul, nu mai avem nevoie de semnatura electronica (sa fie conectata in calculator sau activata, daca semnatura este virtuala).

    Veti putea trimite e-Factura chiar si de pe telefon, tableta, etc (dupa ce va autentificati in aplicatie cu contul dumneavoastra).

  • Dupa salvarea cu succes a tokenului, veti avea optiunea de revocare a lui (in cazul unei configurari gresite sau daca doriti sa nu mai trimiti e-Factura in SPV ANAF prin intermediul aplicatiei Purple Cat Invoice.)

    NOTA: Dupa revocarea tokenului aplicatia nu poate trimite in SPV e-Factura si nici nu mai poate face sincronizarea cu e-Facturile din SPV. Faceti Revocare token doar daca nu mai doriti acest lucru.